Warped Times 2

Warped Times 2

Kamen 1 O hre

Ide o klasickú skákačku s trochou logiky. Každá úroveň má svoje dve verzie, dva svety, medzi ktorými sa dá prepínať. Ciel každej úrovne je spojiť časti kameňa, obvykle každá v inom svete. K prenášaniu do druhého sveta slúžia teleporty. Samozrejmosťou je plno zaujímavých nepriateľov, prekážok a rôznych prostredí.

Kamen 2 Príbeh

Ubehlo niekoľko rokov od toho všetkého, čo sa udialo v prvom diely. Je Vianočný čas a pri stromčeku sa rozpráva príbeh o legendárnom hrdinovi, ktorý kedysi vraj zachránil svet pred zlým Dr. Statikom64 a zachránil kameň života…

Ale to všetko sa malo čoskoro zmeniť. Životodarný kameň, ktorý dáva život celej planéte bol ukrytý v horách na mieste bývalého laboratória Dr. Statika64, tak ako bol pred rokmi spojený. Na rovnakom mieste sa potulovala skupinka dvoch archeológov skúmajúcich tunajšie jaskyne. Bohužiaľ si to namierili priamo do skrýše tohto kameňa. V laboratóriu našli aktivátor bomby, ktorá mala zničiť kameň… A zo zvedavosti ho aktivovali.

Kameň ihneď explodoval a roztrieštil sa po planéte. Všetok život bol znova zničený… Ale znova nie všetok. Tento krát sa podarilo prežiť dvom obyvateľom. Jediná šanca je kameň opäť zložiť dokopy, táto úloha je teraz na nich!

Okrem nich prežili aj archeológovia, ktorý vďaka obrovskému žiareniu kameňa pri výbuchu zmutovali a získali špeciálne schopnosti, ktoré zneužili a postavili sa proti ostatným postavám.

Kamen 3 Obrázky z hry

Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4

Kamen 2 Odmeny (achivementy)

Hra má celkom 8 odmien, ktoré slúžia ako doplnok hry, pre tých čo sa budú nudiť a hľadajú skutočné výzvy. Prehlad získaných a nezískaných odmien je v menu pod „Odměny“.

Kamen 4 Level Editor

Hra obsahuje vlastný level editor, takže keď vás prestanú baviť herné úrovne, môžete si jednoducho urobiť svoje vlastné.

Ovládanie editoru je podobné ako v GM, komu sa zdá zoznam použitých objektov málo, môže si vytvoriť ďalšie externé objekty pomocou GML. Ak si chcete urobiť vlastný minipríbeh, v editácii textov si môžete pridať niekoľko jednoduchých textov. Celkovo editor nedosahuje veľkú kvalitu, ale už takto je to veľký úspech že drží pokope.

Úrovne môžete nahrávať, alebo sťahovať ďalšie od iných tvorcov. Všetko na adrese warpedtimes2.bluefile.cz.

Kamen 1 Stiahnuť Warped Times 2 Kamen 2

Kamen 1 Kdo za to môže

Program: Satik64
Grafika: GreenMan, Satik64
Web a upload: GreenMan
Hudba: chylex
Zvuky: Satik64, internet
Úrovne: Satik64, GreenMan, Honzas4400

Testovanie a celková pomoc:GreenMan, Honzas4400, james, jackm, skenerz
Poďakovanie: ipq (reálná voda), Kyle_Solo (GEX pre prácu s ini súbormi), chylex (pomoc s programom), všetkým kto sa tešili na hru