Druhý report

Druhý report

Tak je to zasa po nejakej dobe čo som sa rozhodol vám sem spísať nejaké zhrnutie udalostí a tém, ktoré nestáli za vlastný článok. Teraz si predstavujte že vám text číta prijemny, ale akčný hlas a hlavné názvy sa vám postupne rýchlo zobrazujú na čierno pozadí. V dnešnom dieli sa dočítate…
Comonosal, jedna z najlepších hier sveta má demo.
Osu!, poznáte ten pocit keď sa stanete na niečom závislí?
Dropbox, taká šikovná krabička. A nakoniec jedna tajná téma.

Tak to bol taký malý úvod do dnešného článku. Najprv začnem už sľúbeným Comonosalom. Na tejto hre pracuje istý tím, zvaný Lightning Soft, už nejakú dobu. Na hre sa podieľam aj ja ako grafik, nebojte sa nie je to až tak hrozné, ale aj ako niečo oveľa lepšie… Som taktiež priamo jedna postava hry, takže si musím pekne vylepšovať texty od veľkého Satika64, ktoré sú po česky a neznejú ako od veľkého Doktora GreenMana.

Comonosal

Demo stiahnete tu. Je trošku ťažšie, takže vám dám radu… Nešetrite nábojmi, stačí začať strieľať o 2 sekundy neskôr a ste mŕtvy a na pištoľ sa rovno vykašlite.

Osu! už len pri vyslovení tohoto mena ma začne bolieť ruka a začnem rytmicky klikať prstom. Čo to teda to Osu!(alebo ako ja rád hovorím Osu bu) je? Je to free hudobná hra. Ide o to klikať na krúžky a tak získavať skóre. Samozrejme do rytmu pesničky a v tom je tá výhoda. Predsa len kto z vás si nepoklepkával do rytmu aspoň raz pri svoje obľúbenej pesničke? A takto si nielenže môžete overiť ako ste v tom dobrí, ale aj bojovať s celým svetom. Vďaka týmto dvom veciam som na hre získal závislosť. A určitú poruchu zraku, keďže keď zavriem oči vidím krúžky z hry. Hra sa dá hrať aj cez internet v priamom súboji viacerých hráčov. A vďaka tomu som sa dostal až na IRC VCH, ktorého som sa predtým bál. 😀 A tu máte moju signaturu a najobľúbenejšiu pesničku(No čo tak som úchyl na K-On!, a kto nie?).

Osu! profil

A teraz len taká mini vec, možno ste si to už všimli. Začal som používať Dropbox, celkom sa mi pozdáva ako mi to okamžite vloží súbor na web, hneď ako ho vložím v PC do správneho priečinku a nechcem zahlcovať svoje FTP na tomto webe. Určite doporučujem ak často dávate na web hocijaké hovadinky, ako obrázky, hry na test, atď… Je to rýchlejšie ako sa hrať s FTP a písať(skladať) odkaz ručne.

A nakoniec, po skoro roku a pol ako mám tablet som s ním začal kresliť. Vďaka tomu že sa mi hrozne trasú ruky a bohvie čomu ešte mi kreslenie rukami veľmi nejde. Ale potom ako som videl livestream Mystann(y)(Neviem ako sa to skloňuje :-D), som sa začal cítiť až príliš zahanbený. A tak som si povedal že to skúsim. Pri pozeraní som videl že používa program Paint Tool SAI ktorý som si, po dohraní Osu!, nainštaloval a veľmi sa mi zapáčil. Robí sa v ňom oveľa lepšie ako s PS. Hotové mám zatiaľ len jedno „dielo“, ale najbližších 10 rokov sa určite na nič lepšie nezmôžem. (Neviem či sem dať 😀 alebo 😔)

Nový ja

To by bolo na tento report tak všetko, okrem toho čo som sem napísal akurát pozerám Code Geass ktoré mi konečne nahradilo Death Note a už nebudem musieť pozerať len ten, keď sa budem chcieť zasmiať na ovládaní sveta inteligentným stredoškolákom so zvláštnou mocou. A ak sa pýtate aký mal význam ten obrázok na začiatku, tak odpoveď je v podstate žiadny. Len sa mi Tessa z FMP! zapáčila a bolo mi ľúto že som ju do minulého článku nevložil, tak som ju dal aspoň sem. A čo? Veď je leto a má plavky tak aspoň trochu to sem patrí. 😀 Ďakujem že ste so mnou znova stratili čas a dúfam, že vy si nemyslíte že ste stratili čas. Green