Webová neschopnosť

Tak milí čitatelia(vy traja + ja), dnes nie je streda ale napísať sa snažím už od soboty. Už z nadpisu vyplýva že sa mi furt nič nechce. A k tomu som nedávno videl niečo o mladých tvoriteľoch webových stránok a došlo mi že oproti nim som neschopný. Čiže vecí čo ma odraďujú od tvorby webov a Green-PHP mini 2.0 je stále viac a viac. S JávaSkriptom som sa zasa ďaleko nepohol. Ale skúsil som navrhnúť vzhľad LS4. Pokúsil som sa ho urobiť čo najjednoduchší, lebo ako sa na to pozerám každý zložitý vzhľad pre LS som pokazil. Náhľad máte v tomto odkaze: http://greenman.hustej.net/…06.png. Je to len návrh z PS(PhotoShop) čiže veľkosť fontu a ostatné veci s osadením textu niesu hotové. A centorvanie a takéto blbosti niesu tiež perfektné.

Určite ste si už všimli(ak nie ste na tom dosť zle 😀), že sa blíži Veľká noc. Tento sviatok sa slávny na počesť niečoho s Ježišom a k tomu sú aj prázdniny od školy. Ale nie to som chcel. Aby som nebol s grafikou a hlavne mojimi smrťkami taký neaktívny nakreslil som niečo do veľkonočného ducha. Nie je to to najlepšie dielo na svete ale ani najhoršie(dúfam). Tak a tu je odkaz: http://greenman.hustej.net/…15.png.

A ku koncu si ešte ponadávam na IC a ich nový výmysel, ktorý mi dnes, ale úplne už dosral náladu. Nahodiť sa ho poriadne snažili pár hodín a mne sa vďaka tomu nedalo dostať do administrácii. Ide o to že po odoslaní formulára vám ešte vyhodí antispamovú stránku s obrázkovým textom ktorý musíte odpísať. Najprv sa nedal zobraziť, potom im to nešlo vôbec, potom im to padlo úplne aj zo všetkými stránkami, potom to zas nešlo a teraz to ako tak ide ale chcem sa toho čo najskôr zbaviť. Čiže nezľaknite sa tej blbosti pri komentovaní.

Tak a na dnes by to už bolo všetko.