Ďalšia streda

Tak a dnes je to už zasa ďalší týždeň čo mám tento blog a s ním aj ďalší príspevok. Tento týždeň vám neprinášam žiadnu ukážku z nejakej hry alebo grafiku a už vôbec nie nejaký web.

Práce na Warped Times 2 v podstate nepokročila od minulého týždňa ani o krok. Green-PHP mini 2.0 sa posunulo dokonca dozadu a to z toho dôvodu že si furt menej a menej verím že ho urobím poriadne a hlavne kvôli zlému textovému editoru na pridávanie príspevkov. Robí dosť časté chyby a tak som sa rozhodol že sa proste naučím javascript a urobím si vlastný. Áno čítate dobre Green-PHP mini 2.0 tento rok nebude. 😀

Z grafickej stránky som začal robiť na sérii mojich smrtiek k Veľkej noci. Niečo už mám ale hlavné čo mám je čas keďže ešte nieje ani polovica marca. 🙂 Dnes som začal robiť aj grafiku pre veľmi tajný super projekt(je to proste blbosť :-)). Ukážky už čoskoro budú dostupné. Ďalej začínam rozmýšľať nad jednou hrou, ale ešte neviem či sa mi bude chcieť ju urobiť, grafiky tam bude treba dosť veľa a programovo to som schopný zvládnuť aj ja. Aj k tomuto poskytnem informácie čoskoro ak sa na to nevykašlem.

Na koniec by som chcel upozorniť na super preklad zaujímavého návodu k tvoreniu hier od Satika64. Dá sa z toho naučiť dosť o tom ako tvoriť lepšie hry, čiže odkaz máte tu - Tvorba dobrých her. A hlavne nezabudnite komentovať tu a samozrejme aj dať nejaké komentáre k návodu.